Sypeppen #34 och #35 – Ufomånaden!

7 april, 2015 0 av mikael
Här kommer sammanfattningen av sypeppen #34 och #35. Resultatet av UFO-månaden alltså. Och visst är det något speciellt med UFO:n. De tornar upp sig som berg framför en och blir högre och högre för varje gång en tittar bort. Jag tycker det märks, för nog var det länge sedan som vi hade så få bidrag till sypeppen? Men det är bara att fortsätta kämpa på med ufona och egentligen gör det ju inget om de ligger där och gonar sig i högen ett tag till.
 
Jag tror jag färdigställde fjorton UFO:n så högen blev betydligt mindre men den är långt ifrån borta. För att inte alla mina ufon skulle ta över hela det här inlägget har jag lämnat en länk till varje UFO-inlägg jag skrev. Nu får ni gå in och kika på alla UFO:n! Klicka på bilderna för att komma till bloggarna!

Emilias kudde

 

Sabinas kjol

 

Frejas feministmaskotar

Matildas omsydda plagg

 

Fredrikas ufon del 1

Fredrikas ufon del 2

 
Fredrikas ufon del 3.  
 
Det var allt vad sypeppen hade att bjuda på denna gång! Väl kämpat alla ni som knåpat på era UFO:n vare sig de blev färdiga och dokumenterade eller inte. NU kör vi på med en vanlig sypepp igen och nästa sammanfattning sker söndagen den 19 april!