Omsydd blus, tighta jeans och bollfrisyr

9 april, 2015 0 av mikael
Just nu har jag påsklov och det är så himla skönt. Jag syr, fixar fint i min syhörna, övar repliker, sover över hos kompisar och har kompisar på övernattning här. Jag sover för lite och äter frukost till lunch.

Jag har äntligen fått tillbaks en massa energi och pepp till att göra saker och starta projekt. Jag har knappt sytt något alls sen jag flytta till nya lägenheten känns det som… Men nu börjar det klia i fingrarna rejält. 

Idag har jag på mig en loppisfyndad klänning som jag köpte för en billig peng och sen kortade av och fållade upp. Här finns ett inlägg om hur ni kan göra det själv där hemma. Busenkelt! Dessutom finns det så mycket mer potensiella plagg på loppisar när en kan ändra om och fixa till lite smått sådär. 

Byxorna tror jag att jag fick av min storebror för ett par år sedan.. Även de loppisfyndade. Jag har börjat att använda lite jeans nu igen och det känns riktigt bra faktiskt. Särskilt mina svarta för de börjar forma sig så bra efter kroppen. De här är fortfarande lite tighta men helt okej ändå. 

Scrunchien har jag sytt själv. Här finns en guide till den. Det här är typ min favvofrisyr just nu. Uppsatt, utsläppt och bolligt i samma frilla. Och så går det megasnabbt att slänga ihop också. 

Ikväll är jag ensam i läggan så jag ska fortsätta att sy, lyssna på musik och dricka te. Så mysigt <3 Kan ni inte berätta nått fint och peppigt som ni tänker på just nu?