Ordning och reda och lite kaos på det.

14 april, 2015 0 av mikael
När jag syr är jag verkligen en ording och oreda person. Innan jag börjar sy städar jag alltid rummet jag ska va i och ser till att golvet är tomt och alla saker är på sin plats. Sedan när jag väl börjat sy då är jag en riktig oreda som kan ha igång fem projekt samtidigt som ligger utspridda på golvet. 

Jag tycker att det fungerar ganska bra så länge kaoset består av själva projekten och inte av en veckas stök. Jag tror faktiskt att det föds kreativitet ur lite kaos. Att ha många projekt igång samtidigt ger liksom idéer till varandra. Eller så är det bara en bra ursäkt för att få va lite kaosig hehe… 

 
Eftersom jag är så himla kaosig som person så måste jag ha ordning och reda och var sak på sin plats. Min kompis Robin hjälpte mig att bygga förvaringshyllan som jag har bakom symaskinerna. Här har var sak sin plats, är nära till hands och så ser det väldigt fint ut också om jag får säga det själv. 
 
Eftersom jag har så många projekt igång samtidigt i olika delar av rummet behöver jag ha flera små nålhållare som jag kan sprida ut i rummet. Så i helgen bestämde jag mig för att göra en egen inspirerad av Sabina. Den får även bli veckans bidrag till husmorsskolan symöte.  Nu ska jag göra i ordning mig själv och sen åka iväg till skolan. Ha en fin tisdag!