Hej då kameran

23 april, 2015 0 av mikael
Alltså idag hände nått så himla trist. Min kamera blev stulen. Så himla konstigt och typiskt. Konstigt för att jag satt på en uteservering med Josse med kameran precis bredvid mig och märkte inte alls att någon bara kom och tog den. Så himla fräckt ju. Är så ledsen och arg. Dumma den personen. Typiskt eftersom jag precis varit på fotokurs i Stockholm, äntligen börjat fatta kameran och hade massor med fina bilder från de senaste dagarna. Nä fy sjutton för tjyvar. 

Så nu sitter jag och funderar på att köpa en ny kamera. Kan ni inte ge mig lite bra tips på vad jag borde tänka på eller vad jag borde köpa… Skulle bli så himla glad då!

 
Jag har lite bilder kvar i datorn att redigera och visa upp som de här ovan till exempel. Men nu är kamerans glada dagar över. I alla fall på ett tag. 

Nu ska jag öva repliker och sedan gå och lägga mig tidigt och sova bort ledsamheten. Ni får gärna skriva nått tröstande och uppmuntrande till mig <3