En liten söndagslista

26 april, 2015 0 av mikael
Jag hittade en liten oifylld lista i mitt utkast som jag tydligen hittade hos Sara för ett bra tag sedan. Jag tänkte att den kunde passa bra ikväll. Jag har gjort lite småändringar i den….
 
 
Hur mår du?
 
Jag mår väldigt bra faktiskt. Jag har hunnit jobba undan en massa saker idag så det känns som att jag är i fas med nya veckan. Och så är det vårigt och soligt ute och vem blir inte pigg och glad av det?
 

 
Vad är det bästa med söndagar?
 
Att få sova tills en vaknar, äta lyxig långfrukost, tvätta och göra fint i lägenheten och sitta och pilla med bloggen. Söndagar för mig är sånna riktiga fixardagar och jag tycker det är så himla skönt att få rensa upp allt på en gång så att allt känns ljust, lätt och nystädat. Mmmm.
  
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?

Jag tog paus från bloggskrivandet och kokade en kopp te.

 

 
Godaste glassmaken.

På kulglass skulle jag säga blåbär, melon och mint. På sån ”vanlig” glass så är det lätt magnums glass den med vit choklad och jordgubbsglass. Mhmmm den är lätt den godaste! 

 
En låt som du gråter till.
 
Är nog inte en sån som gråter till låtar men ni vet den sången som handlar om en liten flicka som ligger i en sjukhussal och aldrig får komma hem är ju sjukt sorglig. Ville alltid ha den som godnattsång när jag var liten…
 
Fyra jobb du haft.
 
Teaterledare, kolloanordnare, bokhandel och så jobbade jag som musikant på musikskolan en sommar.  
 

 
Fyra länder du åkt på semester till.
 
Jag är ju en hemmalirare så kan nog bara säga England och Frankrike. Om inte de länder som jag åkte genom för att komma till frankrike gills. Ja va på toa i Tyskland i alla fall och så var jag på färjan i Danmark. En tager vad en haver. 
 
Drömmer du mardrömmar?
 
Nä, väldigt sällan nu för tiden. Däremot så brukar jag precis när jag somnat till rycka till så jag vaknar igen av mitt eget ryck. Har hört att det ska va att en har lågt blodsocker typ…
 

 
Har du vunnit en prispokal nångång?
.
Eeeeh näää. Tråkigt ju…
 
Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
 

 Syslöjd och svenska. Men egentligen de ämnen som en hade den där fantastiska läraren i. Läraren betyder så himla mycket för om det är kul att gå till lektionen eller inte. 
 
Sämsta grönsaken?
 
Grön paprika skulle ja säga.
  

 
Fyra saker du ser fram emot.
 
Att köpa en nya kamera, att få in min nya cykel till stan, att grotta ner mig i vårat slutprojekt och sommaren. Den kommer bli så himla bra!