Lägenheten del 3

9 maj, 2015 0 av mikael
Här kommer tredje och sista delen av rundturen i min lägenhet. Del 1 och 2 hittar ni här och här. Om det är något ni undrar eller skulle vilja se närmare är det så klart bara att hojta till. Då kör vi!

Om en tar till höger när en kommer in i lägenheten och går igenom Josses rum så kommer en till hemmets hjärta. Nämligen köket. I vårat fall är köket väääldigt litet, men inte mindre kärleksfullt för det! 

I köket har vi ett långsmalt fönster som släpper in jättemycket ljus. Särskilt på eftermiddagen. Där har jag en liten tekokare, kokböcker och lite växter. Som numer blommar och har sig!

Någe vidare mycket arbetsyta har vi ju inte… Men en spis och det är ju bra att ha! På bänken har vi en fin liten burk med chaipulver, min bästa skål som jag fick av Lena i studenspresent (som hon drejat själv, coolt va?), två träbrickor som jag fått av farmor, två tomma salt och pepparkar, en tom vinflaska, en glassskål med sugrör, en liten kopp med vårblommor, en rosa våg, en sockerskål och en vinägerflaska och olivolja. (Vet inte varför jag skrev ut allt eftersom ni ju kan se det själva… Jaja nu gjorde jag det ändå…)

 
På spisen har jag min gjutgärnspanna som jag fick i inflyttningspresent av mamma och pappa och en loppisfyndad hink med diverse spisredskap. 

På diskbänken har vi ett litet rangligt diskställ och en svindyr diskborste. Iallafall i diskborstsklassen… Fick lite feeling och gick ev lite bananas när jag flytthandlade. Men så har den hållt bra också, så kanske värt det ändå! Ovanför diskbänken har vi sånna små plastlådor med diverse tråkiga och roliga saker som nötter, godis, lök, ris, avocados eller vad vi nu vill fylla dem med. Vi brukar byta lite på känn. 

I ena skåpet har vi allt porslin och i det andra har vi alla torrvaror. 

Ovanpå hyllan har vi fina förpackningar och ståtliga växter. 

Längst in i hörnet mot fönster har vi vårat kylskåp, frysfack och två kallskåp. 

 
 Och det var hela min lägenhet det. Hoppas att ni gillat att få kika runt lite här!

Här kan ni se hur hallen och toaletten ser ut.
Här kan ni ser hur mitt rum ser ut.