I min kånken

16 maj, 2015 0 av mikael
För ungefär ett år sedan visade jag vad jag hade i min kånken. Så jag tänkte att det va dags igen. Samma kånken fast lite skitigare och lite annat innehåll.

Min kånken är nog verkligen en av de saker som jag använder allra mest. Jag har med den överallt nästan jämt. Jag använder den som skolväska, resväska, pubväska, klubbväska, gå-på-stan-väska osv. 

I det lilla ytterfacket har jag småsaker som skinnplånboken som jag köpte i England när jag var där på språkresa när jag var femton, bankdosa, läppstift, hörlurar, lipsyl och andra sånna smågrejer. 

I stora väskan kånkar jag jämt runt på en massa block och böcker. Som t ex min manuspärm mitt skolblock och anteckningsboken som jag planerar sommarkollot i. 

Uggleboken är min bloggbok där jag gör veckoplaneringar för bloggandet och årsplanering för sypeppen och skriver ner andra tankar och idéer kring bloggen. Den ljusrosa skrivboken köpte jag rätt nyss. I den skriver jag mest bara en massa listor. Handlingslistor och vad-jag-ska-göra-idag-listor typ. Till den har jag ett matchande pennfack som jag också köpte rätt nyss. Det gamla fick jag av mamma när jag skulle börja sjuan och har följt med sen dess till en penna läckte i den som sedan läckte ut i hela kånken.. Då var det dags för ett nytt kände jag… 

 
Ja det var väl typ det som jag jämt har med mig i den… Vad brukar ni ha i era väskor?