Frågor o svar #3

19 maj, 2015 0 av mikael
Den senaste tiden är ni extra många som kikat in här, hejat och ställt frågor. Jag blir så himla glad att ni vill hälsa på här inne hos mig och att ni tar er tiden att skriva små hälsningar och ställa små funderingar! Så här kommer lite svar på frågor som trillat in den senaste tiden. 

 

 Sitter också precis just nu och funderar på om du bor i de fina färgglada husen på bilden?

Nä…. Tyvärr gör jag ju inte det… Men varje gång jag går förbi dem önskar jag att jag gjorde det. Jag tycker att de matchar så himla fint i den finaste pastellkombinationen. 

 
 

Varifrån har du köpt provdockan?

Jag fick den av min moster i studentpresent så tyvärr vet jag inte var hon (syftar alltså på dockan och inte på moster…) kommer ifrån. Men visst är hon fin!

 
 
Edith, Bernard och Ester – vilka är det?

Det är mina symaskiner och min provdocka. Ester är provdockan, Bernard är symaskinen och Edith är overlocken. 

Vad använder du maskinerna till, har du grejer du bara skulle sy på den ena resp. den andra? Tacksam för svar 🙂
 
 Jag syr de flesta sömmar på min overlock. På min vanliga symaskin syr jag dragkedjor, knapphål, insnitt och andra specialsömmar. Ungefär så alltså. 
Jag skulle gärna se att du skrev lite mer om Edith! Låter ju som en bra coverlock och det vore intressant att höra mer.


Så kul att ni vill veta mer om Edith! Självklart ska ni få det!

 
 
Vilken superidé att ha klänningarna som konst sådär! om man nu har sådär fina klänningar dvs 😉 men missade jag något nu, eller var sover din roomie!? skedar ni? haha.<3

Ja men visst är det! Så lätt att byta ut om en tröttnar! Haha nog för att vi bor trångt och utan dörrar men varsin säng har vi faktiskt. Josse sover i sitt rum! <3

 
 
Det här är en så kul och fin grej! Uppskattar att den är lite som en svamp. Är det svårt att skruva på locket på burken om en vikt över tyget och limmat det på insidan av locket? Tänker att det blir snyggast men kanske är svårt att göra. 

Hm alltså jo det blev ju det… Jag tycker att det funkar helt okej ändå. Men jag ska nog klura ut en bättre lösning som är lika snygg. Har ni några idéer? Här kan ni göra er egna nåldyna.

 
 Åh, vad är det för sommarkollo du har planer på?

Det är ett musikalkollo som jag och Tojan arrangerat på Bergslagsteatern i Avesta i ett par år. I sommar kommer jag att göra det ihop med min barndomskompis Amanda och med Josse som jag bor ihop med. Jag är så peppad på det! 

Det var alla frågor för denna gången och så klart är det bara att fortsätta fråga på när nu undrar om något. För alla er nya som hälsar på här vill jag bara säga: Välkomna hit och hoppas att ni ska trivas! Här kan ni följa mig på bloglovin och här följer ni mig på instagram. Om ni vill får ni gärna skriva några rader om er själva (både ni som är nya och ni som kikat in här ett tag) Det är alltid så fint att få läsa lite om vilka ni är och vad ni gör. Kram på er!