Om en promenad genom Majorna

21 maj, 2015 0 av mikael
Den här veckan har vi inte haft några lektioner utan bara spelat föreställningar och kollat på varandras föreställningar. Så alla dagar känns lite hopblandade. Ni vet den känslan när en inte riktigt kan säga vad det är för dag typ. 
 
21 Maj 2015 312
 
Idag gick jag i alla fall upp i ganska bra tid. I alla fall med tanke på att vi spelade föreställning igår kväll och sedan gick och drack vin. 

21 Maj 2015 299 

Sen klädde jag på mig och så tog jag tag i mitt tvättberg. 

21 Maj 2015 327

Sedan läste jag bloggar och fixade lite med min egna blogg. Efter att jag läste Amandas inlägg om hur hon redigerar och sorterar sina bilder blev jag megapepp på att börja ladda upp mina bilder i flickr. Jag har inte riktigt fattat förut hur en ska göra men efter hennes video var det lätt som en plätt. 

21 Maj 2015 331 
Sedan tog jag tidig lunch och bestämde mig för att testa Claras superenkla pizza. Just nu är det lite tomt i skattkistan ska jag säga så det här kändes som en riktig lyxmåltid med tanke på att jag hade allt hemma. På min pizza hade jag olivolja, pesto, majs, fetaost, soltorkade tomater, oliver och färska kryddor. 

21 Maj 2015 33421 Maj 2015 332

Efter det tog jag en långpromenad genom Majorna och ner till järntorget. Solen sken och det var massor med folk ute. Så härligt!

21 Maj 2015 336 
När jag inhandlat det jag skulle (till mitt bidrag till Monthly Makers) köpte jag en glass och sedan åkte jag hem och började skapa magi som är månadens tema. Sen tog batteriet i kameran slut och jag kunde varken fota vad jag gjorde resten av dagen eller mitt bidrag till Monthly Makers… Så typiskt. Har ni haft en fin dag?