Veckans bloggtips #1

22 maj, 2015 0 av mikael
Jag tänkte börja med en liten ny tradition här på bloggen. Det florerar runt så mycket fina inlägg i bloggvärlden varje dag och det kan va svårt att hinna med att läsa allt fint. Och ibland försvinner fina blogginlägg långt in i arkiven. Så då tänkte jag att jag skulle börja tipsa om lite fina blogginlägg som jag fastnar lite extra för så kan även ni få chansen att ta del av dem. Bra va! Först ut vill jag tipsa om dessa tre: 
 

Min fina bloggkompanjon Amanda skriver om sina plantor och hur hon fått nya basilikaplantor. Kul tips eftersom jag är barnsligt förtjust i att ha egna kryddor i fönstret att kunna slänga ner i maten som vilken mästerkock som helst. 

Sandra från Atilio tipsar om rabarberdricka som får mina tankar att vandra till somrarna hemma på älvbrovägen där mamma gjorde rabarbersaft som stod och  drog i jordkällaren 

 
Och så Josefine som skrivit ett superbra tipsinlägg om var en kan köpa tyg i faggorna till Göteborg. Så bra inlägg!

Bilderna är lånade från respektives blogg. Ni får jättegärna tipsa om era favvoinlägg från den senaste tiden. Och snälla ni, strunta i jante! Om ni har skrivit ett roligt/intressant/kreativt inlägg på er egen blogg så skulle jag bli superglad om ni ville tipsa om det.