Precis just nu…

27 maj, 2015 0 av mikael
Precis just nu: Sitter jag sömnig i soffan bredvid Josse. Hon jobbar med manuset till sommarkollot och jag fixar med lite andra grejer. 
 
 
Precis just nu känner jag mig: Väldigt trött men samtidigt förväntansfull. Jag går just nu mina absolut sista dagar på Wendelsberg och det blir inte så mycket sömn om nätterna. Men sommaren ligger framför mig, lediga dagar att få tid över till bloggen, sömnadsprojekt, läsning i gröngräset och cykelturer i Göteborg.
 
 
Precis just nu är jag glad över: Alla fina människor som jag fått träffat på Wendelsberg, ett fint och peppande utvecklingssamtal som jag hade med en av mina teaterlärare och att jag just klickade hem en Mac. 
 
Precis just nu är jag nervös över: Att skolan snart är slut och att ingenting känns säkert. Inget jobb och ingen lägenhet från och med sista juli… Och lite över att jag fyllt i fel adress så att min mac kommer till nån annan… Gulp!
 
 
Precis just nu längtar jag efter: Att få vakna upp och att jag själv bestämmer vad jag ska göra under dagen, soliga kvällar med fina vänner och att få träffa min familj hemma i Dalarna. 


 

Precis just nu är jag sugen på: Mat. Är superhungrig och tror att jag och Josse ska sno ihop nått snart. 

 
 
Precis just nu på bloggen: Sker det lite tokigheter eftersom jag är så trött och virrig av allt avslutande. En kudde blir en klänning i sypeppen och bilder är utdragna. Lite allmänt kaos helt enkelt. Men det är fint att ni hojtar till när jag klantat mig. Det känns trygt. 
 
 
 
Precis just nu: Har jag två fantastiska teaterår bakom mig där jag lärt mig saker om mig själv, utvecklats som skådespelare och fått träffa fantastiska människor. En del som jag kommer gå sida vid sida med resten av livet och andra som jag kommer bevara som små minnesfragment i hjärtat. Framför mig har jag en sommar med teaterkollo, ledighet, sol och massa fina stunder med de som betyder mest. Precis just nu känns allting ganska fint. 
 
Vad händer i era liv precis just nu?