<3

29 maj, 2015 0 av mikael
Peppen på att kika in här på kvällskvisten och se att jag fått en massa nya besökare och följare på bloglovin! Så kul! Jag blir så glad över det så ni anar inte. 

Efter lite efterforskningar såg jag att orsaken var att Amanda listat upp de bloggar hon följer. Gulle hon som skrivit så fint om alla bloggar! Följ henne här. 

Vad händer i mitt liv annars då? Jo det ska jag berätta för er som inte redan vet det. Jag har min absolut sista skoldag på Wendelsberg i morgon och det känns pirrigt, sorgligt, fint, vemodigt, vackert och hundra andra saker på en och samma gång. 

Just nu borde jag verkligen packa väskan och ta fram kläder till i morgon istället för att blogga. Men jag saknade er lite och kunde inte låta bli. Och så hittade jag de här bilderna som jag inte hunnit publicera än. De är säkert tre veckor gammla…. Kjolen fyndade jag på röda korset i Luleå och så sydde jag in den när jag kom hem. Tycker den har sån himla, himla fin färg och längd. T-shirten köpte jag på Urban oufitters för en massa år sedan när jag var hos Becca i Leeds. 

 
Nä hörrni, nu måste jag verkligen komma i säng. Jag blir så glad när ni kikar in här och lämnar hälsningar även när jag inte hunnit vara så aktiv. Det värmer mitt <3