Skira pastellsamlingen

30 maj, 2015 0 av mikael
Enda sen jag var liten har jag älskat att samla på saker. Det har varit allt från stenar, kapsyler och bokmärken till porslinsdockor och stuvbitar. Att ha en liten samling tycker jag ger en känsla av att ha en skatt. En alldeles egen skatt som är alldeles värdefull, men bara för mig. Sen jag blivit äldre och börjat flytta runt försöker jag att inte samla på mig för mycket saker för det är ett sånt himla jobb att flytta runt på allt. Men en sak som jag börjat samla på, som jag liksom bara inte kan låta bli att samla på är gamla nattdräkter.  

22 Maj 090
 
När jag skulle fota sänghimlen fick jag lite feeling och tog lite bilder på några av mina nattdräkter. 

22 Maj 085
Jag älskar att de känns så drömmska och pastelliga. Eftersom jag är en riktig pyjamasperson som alltid gillat att sova i pyjamas blir de här tunna nattlinnena perfekta på våren och sommaren eftersom de är så tunna och svala. 
 
22 Maj 065
22 Maj 060

Och som den teaterapa jag är gillar jag att få känna mig lite lyxig och dramatisk i dem. 

22 Maj 050
 
Här var en liten del ur min samling. Samlar ni på något?