Megaloppisen i Majorna och fia med knuff

1 juni, 2015 0 av mikael
Nu hörrni har mitt sommarlov börjat på riktigt och jag är så taggad! Jag ser verkligen framemot att få tid till att sy, blogga, öva monologer och springa men såklart också till att hänga med kompisar, bada, cykla och dricka vin i solnedgången. För det är mest sånt jag tänkt göra. Jag har varit riktigt sådär eftertrött den här helgen. Det är som att kroppen behövde en liten mellanpaus efter skolåret. 

Maj 31 020

Jag och Matilda hade nån ambitiös tanke om att vi skulle gå upp tidigt på söndagen och stå och sälja kläder på megaloppisen  här i Majorna. Men vi var jättesega och kom inte iväg förrän vid två och då åkte vi fel och för långt med spårvagnen. 

Maj 31 022

Men till slut kom vi fram och vi la utt våra kläder på två filtar vi hade med oss. Vi sålde inte så mycket och gav upp ganska snabbt och bestämde oss för att vi får ta revanch nästa år. Istället gav vi oss ut för att fynda på loppisen. 

Maj 31 025

Trots att vi var så sent ute hann vi faktiskt göra några riktigt bra fynd. 

Maj 31 029 Maj 31 030

När vi kom hem som två slagna hjältar bredde vi ut vår filt i gräset utanför lägenheten och tog med fia med knuff och te. 

Maj 31 039 Maj 31 040

Sedan fick vi sällskap av Anton och Lovisa. 

Maj 31 041

Fia med knuff är verkligen ett av mina favvospel. Jag ÄLSKAR att spela det. Dock så får jag skämmas lite för några av mina värsta sidor kommer fram i det här spelet. Skadeglädjen… Varje gång nån blir utknuffad så kommer det som ett bubblande skadeglatt skratt ur mig som inte går att hindra… Nåja alla har vi våra dåliga sidor och ett gott skratt ska ju förlänga livet så det kanske kommer nått bra ur det till slut ändå.. 

Maj 31 066

När vi väl hade spelat klart (jag vann inte 🙁 tur att jag inte är en sån dålig förlorare i alla fall) tyckte vi att det var dags för pizza. Så vi snodde i hop en deg och provade loppisfynd medan den jäste. 

Maj 31 070 Maj 31 073

 
Sedan drack vi rödvin och pratade till vi var alldeles slut. Då sa vi god natt och gick och la oss.
 
Jag tänkte att jag ska visa er mina loppisfynd nu i veckan nån gång.