Megafynden

2 juni, 2015 0 av mikael
Nu tänkte jag att vi skulle kika lite på superfynden från Megaloppisen i söndags. Det var en så himla fin dag med massor av människor, solsken och fina fynd. 

Juni 022

Bland annat hittade jag dessa två pastellbomber. En mintgrön jeanskjol från monki för tjugo kronor. Tycker den har så fin härlig färg och form. Men som vanligt med mina taxben tyckte jag att den behövde kortas av några centimeter och halva det jobbet gjorde jag igår. 

Juni 027

Den rosa var ett RIKTIGT fynd. En pastellrosa, plisserad kjol från Svenska Sidenväveriet,  med lappen kvar för endast femtio kronor. Vilket fynd va! Det enda som bekymrar mig lite är… Ja just det, längden! Just nu slutar den precis nedanför knäna. Den är liksom för kort för att vara lång och för lång för att vara kort. Så jag går och funderar på om jag ska korta av även denna…. Men jag kan inte riktigt bestämma mig… 

Juni 035

Jag hittade även den rosa kavaj för femtio kronor. Den är i ett superfint material och fint sydd. Jag känner mig som en riktig vintagelady i den <3

Juni 033

Här har vi en djup, prentatiös, svart, sammetsklänning och en poppig, 60-talig brittisk klänning.  

Juni 039

Här har vi ett av loppisens lyckligaste ögonblick. Förra året när jag var på megaloppisen på Svenska mässan, träffade jag en dam som sålde stay-ups väldigt billigt så jag köpte två par. Väl hemma upptäckte jag att dessa stay-ups var de bästa jag någonsin prövat. De håller formen, de går inga maskor i dem, de sitter på plats plus att jag köpte dem superbilligt. Efter ett halvår av flitigt användande hade det gått hål på tårna (mer mina tånaglars fel än stay-upsens) och då mindes jag att jag fått ett litet visitkort av damen så jag hörde av mig till henne. Men sen gick det fel i kommunikationen och vi fick inte tag på varandra och till slut gav jag upp… Men jag har OFTA, tänkt på den här lilla damen och hennes stay-ups. Ni kanske nu anar vem jag stötte på på loppisen? Jo den lilla stay-ups-damen! Så jag köpte på mig tre par stay-ups för tjugo kronor styck. Lyckan! 

Juni 040

Och sist, billigast och minst ut av fynden är dessa två grytlappar för fem kronor. Rätt bra fyndat va? Har ni gjort några bra fynd den senaste tiden?