En fotande fredag

5 juni, 2015 0 av mikael
Glad, solig fredag på er alla! Hoppas att ni har det lika soligt som vi har det här i Göteborg! Fast jag måste nog erkänna att jag inte utnyttjat den så värst mycket idag… Istället har jag spenderat dagen ihop med kameran, symaskinerna och min nya dator. Inte helt fel det heller… 

IMG_2326

Visst är den fin! Nu gäller det bara att lära sig hur allt fungerar, men än så länge flyter det på rätt bra tycker jag.

IMG_2332

Nu kanske ni undrar vad det är jag fotat och sytt under dagen? Då kan jag avslöja att jag bland annat har förberett mitt bidrag till nästa sypepp! Jag tänkte att ni skulle få se det i morgon. Hur går det för er med era bidrag? Ni har fram till den 14 juni på er!

IMG_2328

Jag blir så himla pepp på att göra en massa roliga inlägg när jag ser era svar från enkäten. Det är så kul att se vad ni uppskattar och vill ha mer av. Och eftersom er önskan är min lag kommer det snart dyka upp en massa roligheter här. Ni får gärna fortsätta svara på enkäten. Ni hittar den här. Ni som inte har kunna se den kan testa att öppna inlägget i ett eget fönster genom att klicka på Direktlänk längst ner i inlägget. 

IMG_2307

I väntan på att jag fotat, redigerat och skrivit klart de inläggen bjuder jag på lite bilder på vad jag hade på mig här om dagen. Den helveckade kjolen som jag hittade på Nordhemsskolans loppis och som jag sedan kortade av, ett gammalt secondhand-fynd som jag sytt in och kortat av och tröjan har jag fått av Matilda från hennes utrensning.

IMG_2299

Nä hörrni, nu tar vi helg va. Ska ni hitta på nått särskilt i helgen?