Hemma

14 juni, 2015 0 av mikael
Nu befinner jag mig hemma i Dalarna hos min mamma och pappa. I morgon kommer jag nämligen sätta igång med teaterkollot här i Avesta och det ska bli så kul!
 
IMG_2559

Nu känns det som saker och ting börjar falla lite på plats. Det mesta inför kollot är fixat och det känns skönt att få börja jobba på plats. Jag har förmodligen fått en ny lägenhet till i höst och den är så fin och det kommer bli superbra!

IMG_2563

Dessutom har jag fått min nya kameraladdare så jag kan knäppa kort igen med kameran. Både stora och små saker som faller på plats.

IMG_2579
IMG_2593

I samma veva som jag köpte den nya kameraladdaren köpte jag en sån liten fjärrkontroll till kameran också.

IMG_2556

Jag började skriva på det här inlägget i morse men så kom det en massa saker i mellan och det blev liggandes. Just nu sitter jag på kontoret på Bergslagsteatern i Avesta och har jobbat för fullt med förberedelser inför morgondagens kollostart. Jag är så peppad på att få sätta igång. Är det nånting som jag går igång på så är det verkligen att få gräva ner sig i projekt! 

IMG_2549

I morgon kommer det dyka upp ett helt fantastiskt inlägg med alla sypeppsbidrag. Jag är helt överväldigad av alla fina bidrag ni har skickat in denna månad. Missa inte det!