Om att vara hemma

27 juni, 2015 0 av mikael
Just nu jobbar jag för fullt med teaterkollot som jag är ledare för. Från tidig morgon till sen kväll bygger jag scenografi, leker lekar, regisserar, sjunger och letar kostym. Det är så himla kul att få gräva ner sig i ett projekt på det här viset men även väldigt tidskrävande. Jag är på bergslagsteatern från att jag vaknar till att jag går och lägger mig så det blir inte direkt nån tid över för något annat. 
IMG_2790
 
Från i torsdags till igår hade vi övernattning och när barnen hade gått hem hängde vi ljus och fixade med scenografin. Eftersom vi jobbat så intensivt de senaste två veckorna hoppas vi kunna ta det ganska lugnt idag och i morgon. 

IMG_2796
IMG_2811

Igår kväll när vi åkte hem lyste himlen så himla fint att jag var tvungen att plocka fram kameran och gå ut så fort jag kom hem. Tvärr låg den rosaskimrande himlen bakom träden så jag kunde inte fånga den men det gjorde inte så mycket för det var så himla härligt och fint ute ändå. 

IMG_2816

Idag sov jag jättelänge och steg sedan upp och tog en dusch. Idag känns det nästan som det är en värmebölja på väg och det vore inte helt fel eller hur?

IMG_2827
IMG_2830

Det känns faktiskt himla fint att vara hemma i Avesta just nu. Att bo i små röda stugor, ta kvällsdopp på kvällen, gå barfota mellan husen och ha myskvällar. Och så klart fint att få jobba hela dagarna med det bästa jag vet.

IMG_2848

Hoppas ni har det fint så ses vi snart igen! Förmodligen när vår föreställning haft premiär och kollot är slut!