Sypeppen #40

9 juli, 2015 0 av mikael
Här kommer en mega-sypepp lastad! Vet ni om att vi är uppe i hela fyrtio sypeppar! Det är väl en himla bragd av oss. Heja SYsterskapet! Jag tycker vi har en så himla fin samling med alster denna sypepp. Allt från virkade dödsstjärnor till föräldrar poserandes i kimonos och somriga kepsar. Den femtionde sypeppen måste vi ha jubileum tycker jag! Apropå jubileum måste jag tillägga att vi är exakt hundrafemtio medlemmar i våran facebook-grupp nu. Kul va?! 

Det ramlar in fler och fler sypeppare för varje gång och ni är lika välkomna allihop! Vi är så glada att ni vill sypeppa med oss. Innan vi kollar på alla fina bidrag så slänger jag in en text med ”Bra-att-veta-om-sypeppen” som det är bra om både gamla och nya sypeppare läser!

 

 I detta inlägg finns all information om sypeppen samlat. Om du är ny eller det var länge sen du läste det kan det vara bra att läsa igenom det.

▲ För att hitta länk till bilderna (i dessa sypeppsinlägg) är det bara att klicka på bilden. En del av bilderna leder till makarens blogg och en del leder till vår facebook-grupp. För att se bilderna i facebook-gruppen måste ni vara medlem.

▲ Som ni förstår ovan har sypeppen en facebook-grupp. I den läggs det upp bilder på makade alster, delas det fiffiga länkar och det ställs frågor och funderingar. Vare sig du syr själv eller bara vill ta del av en inspirerande facebook-flöde är du jättevälkommen att gå med. Här hittar du länk till den. 

▲ Glöm inte att länka tillbaks till sypeppen i era sypeppsinlägg på era bloggar. Vi vill ju att det ska hitta hit ännu fler makande sypeppare!

▲ Om det är något bidrag som saknas eller en länk som inte fungerar är det alltid bara att hojta till så fixar jag det på momangen!


T-rs jacka

Almas omsydda loppiskjol

Almas omsydda shorts

Josefins T-shirt

Alicias dödsstjärna

 
Vilmas keps
 

Ethels klänning

 

Jennys klänning

 
Frejas sommarkollektion
  
DSC09151

Fredrikas omklädda strykbräda

 

Nästa sypeppssamanfattning sker den 19 juli! Föresten glömmer ni väl inte att vara med på min och Josefines Sybingo?