Picknickkorg, klonkande träskor och Dorothyklänning

12 juli, 2015 0 av mikael
Igår när Matilda slutat jobbet tog vi på oss våra somrigaste  klänningar, packade picknickkorgen och gav oss iväg till Borås.

IMG_3340
IMG_3344

Vi var nämligen bjudna på inflyttningsfest i Borås!

IMG_3346
IMG_3355

Vart vi än gick så lät det; klonk, klonk, klonk, av våra träskor. Som två små hästar som var ute på vägarna. Jag tycker så himla mycket om sånna här träskor. De är bekväma, somriga, lätta att gå i och rackarns snygga också. Klonkandet tycker jag bara tillför en extra känsla av… mysfaktor!

 
IMG_3348
IMG_3357
 
En av många saker som gör det så kul att bo ihop med Matilda är att vi gillar att göra mycket samma saker. Allt från att sy, second handfynda till att laga god mat och blogga. En riktig drömroomie är hon. Det betyder alltså att hon inte alls har något emot att stanna och ta foton var femte minut eller vänta med att äta femton minuter för att hinna fota maten.. hehe… (Kolla hennes blogg här!)

IMG_3361
IMG_3365

Matilda påpekade att jag såg ut som Dorothy från Trollkarlen från oz i min utstyrsel. Dorothy var faktiskt en av de första ”riktiga” teaterrollerna som jag hade och hon ligger mig varmt om hjärtat så denna kombination blev ett vinnande koncept.

IMG_3366

Till slut nådde vi fram till slutdestinationen och slängde upp picknicken på grillen

IMG_3368

och blanande ihop en kanongod potatissallad.

IMG_3371

En himla fin kväll med himla fina människor.