Framkallade minnesfragment och förlorat flow.

20 juli, 2015 0 av mikael
Hallå där köp blåbär! Nu är jag tillbaks igen efter att har varit på en massa äventyr i veckan. 

I morse när jag vaknade tog jag tag i min packning som jag lämnat i en kaosig hög på golvet igår. Tänk att det ska va så himla tråkigt att packa upp va?

 

Sedan tog jag fram kameran och knäppte av lite bilder till kommande blogginlägg. Jag är i nån konstig period just nu när jag har en massa bloggmaterial liggandes men det går alldeles trögt att komponera ihop själva inlägget och publicera. Jag tror det kan bero på att jag kommit ur mitt blogflow lite. Men jag tror jag ska försöka tvinga mig själv att få ihop nått inlägg om dagen. Ibland tycker jag det är så med inspirationen att om pausen blir för lång och flowet blir lidande måste en liksom tvinga igång sig själv igen. En får lirka och muta lite… Hur får ni igång er själva när ni tappar erat kreativa flow? 

Sen var det i allafall för dags att vattna mina blommor. För de har tyvärr också förlorat sitt flow medan jag har varit borta. Så nu blir det till att vattna så det står härliga till så får vi hoppas att de vaknar till liv igen de små stackrarna…

När blommorna var vattnade och packningen uppackad gav jag mig iväg till Mariaplan för att göra två roliga ärenden. Kolla vilken gullig liten mur jag hittade på vägen hem! Det är så fint tycker jag när en hittar små nya guldkorn när en är ute och går.

Vad var det för ärenden jag skulle ut på då? Jo jag har nästan läst slut på hela mitt bokförråd och kände att jag måste fylla på nu när det ändå är sommar och allt. Jag tycker så mycket om att gå in i en bokhandel och bläddra bland alla böcker. Läsa på baksidor och se vad bokhandeln rekomenderar. Det känns så himla lyxigt tycker ja! Till slut efter en hel del velande bestämde jag mig för dessa fem. Har ni läst nån av dem?

Nu står de tjusigt uppradade på mitt fönsterbläck bredvid sängen och väntar på att ta med mig ut på äventyr.

Mitt andra ärende var att jag skulle hämta ut engångskameran som jag lämnat in för framkallning. Och ÅH vad det var fint att få se alla bilder. Jag öppnade paketet så fort jag kom ut på gatan och kunde inte låta blia att ”oha” mig och ”åha” mig över varenda bild. Eftersom jag har haft den sedan i januari har jag ju liksom hunnit glömma bort vad det är jag fotat. 

 
Det här är en av mina favoritbilder för att jag och Josse ser så cool ut på denna plus att det var en så himla busig/rolig/fin/braig minnesvärd kväll. Det var min dag det. Kan inte ni berätta vad ni har för er i dessa julidagar?