Bloggkaos, reptilloppishjärnan och lantstället.

1 augusti, 2015 0 av mikael
 Just nu befinner jag mig på mammas och pappas sommarställe och det känns så skööönt att slippa allt vad lådpackande och flyttstädande heter. Det har bytts ut mot soffslappande och loppfyndande. Himla bra byte tycker jag. Något annat som har bytts ut som inte alls är ett lika bra byte är ju designen på min blogg. Jag skulle bara ”fixa” lite sent på natten och vips va allt huller om buller. Paniiik! Men hjälp är på väg så jag hoppas ni har överseende med kaoset. Om ni klickar på enskilda inlägg så ser det ut som vanligt. Så antingen kan ni klicka på ”senaste inläggen” till höger eller kan ni gå in på enskilda inlägg via bloglovin, det funkar också. Då går det också att lämna kommentarer som jag ju blir så glad när ni hojtar hej!
 
Untitled

Nog om bloggkaoset! Jag måste ju visa er hur min första hela dag såg ut hemma. Den började med två skivor rostbröd med Nutella och te i en av mammas muminmuggar. Bra start tycker jag!

Untitled

Sen var det dags att ge sig av eftersom mamma hade bjudit in mig till lantstället och sånt tackar en ju inte nej till! Så vi satte oss i bilen och sladdade iväg. 

Untitled

Vi stannade i nån liten ort precis innan och köpte med oss ”bra-att-ha-mat” som brie och vindruvor till exempel. När vi kom ut från mataffären upptäckte vi två intressanta saker på Vijvägen 43.

Untitled

Först en tyg och garnbutik som tyvärr va stängd… Det var synd eftersom mina bästa tygbutiker är de som är riktigt små och ligger i småstäder. Som tur var blev jag snabbt på bättre humör när jag upptäckte det här:

Untitled

LOPPIS! ÖPPET! Tjohooo! Reptilfyndarhjärnan satte genast igång. Här skulle det minnsann fyndas!

Untitled

Vi speeda in på loppisen och vilken loppis sen då! Jag gjorde sååå mycket fynd! Bland annat en knappsamling och en gammal muff! Så klart ska ni få titta närmare på det vid ett annat tillfälle.

 
Untitled

När vi hade gått igenom varje liten vrå var det dags att åka vidare med alla fynden.

Untitled

Men först kolla in utedekorationen lite. Fint att plantera i en gammal järngryta tycker ja!

Untitled

Med jordgubbarna i högsta hugg styrde vi kosan mooot, Sjöänge!

Untitled

Där blev det till att fika och beundra loppisfynden. Fortsättning följer!