Myggbitna ben och skogspromenader. Så som sommaren ska va.

3 augusti, 2015 0 av mikael
Nu har jag och mamma åkt hem från sjöänge och jag tänker att jag ska fortsätta att lata mig här hemma på älvbrovägen istället. Men det finns en massa härliga lantbilder och loppisfynd som jag inte hunnit visa än, så i lugn semestertakt kommer de upp här på bloggen. Här kommer fortsättningen på första dagen i Sjöänge! ….

Untitled

När vi hade fikat fortsatte vi att mysa i stugan. Till hösten när jag får flytta in i nya lägenheten skulle jag vilja ha ett ordentligt sminkbord. Gärna ett sånt här gammalt med inbyggd spegel och små lådor. Visst är de fina och drömmiga!

Untitled

Mamma skar upp melon så det stod härliga till.

Untitled

Sen tog vi en promenix i skogen men FY vad myggigt det var! ”Mamma vi springer tillbaks!” fick jag hojta medan jag panikslaget slog runt huvudet och benen.

Untitled

Vi stannade ändå lite snabbt och tog ett kort på min dalaklänning framför en gammal stuga. Är en bloggare så är en. Jag ser ju ändå rätt rofylld ut ändå, ni skulle sett hur det såg ut precis innan och efter! ”Säg till när du knäpper” sa jag till mamma, stog still i en sekund innan vi flaxade vidare för att fly myggen.

Untitled

Väl ute ur skogen gick det ganska bra igen så vi bestämde oss för att gå ner till hamnen istället.

Untitled

Och titta va fint det va! 

Untitled

Där hade de en brygga och en byggnad som det var restaurang i. Och så fanns det massor med segelbåtar och små jollar. 

Untitled
Untitled

Jag och mamma måste sett lite tokiga ut bland alla segelbåtsfantaster när vi sprang omkring och tog kort på allt. Vi la oss på mage och ställde oss på huk för att kunna knäppa kort på den fina omgivningen.

Untitled

Sen gick vi hem och dukade upp rosévin och brieost. Och så bokade jag flybiljetter till min storasyster. Tjohoo! En väldigt bra dag och jag ser framemot att ta det så här lugnt i några veckor till!