Ommöblering på vinden

3 augusti, 2015 0 av mikael
Ibland kan misstag vända och bli till det bättre. Här om dagen skulle jag som jag skrev tidigare ”fixa” lite med bloggen och hela bloggen kollapsa och det blev kaos. I väntan på att hjälp skulle komma till undsättning i kombination med att jag fick ledig tid över började jag pilla med lite nya grejer till bloggen som jag tänkt ändra. Jag ändrade på mer och mer och insåg till slut att jag lika gärna kunde byta hela stilmallen när jag ändå höll på. Min fina header som Helene har gjort fick så klart följa med och det går i lite samma färgskala som innan men nu känns allt mycket nyare och fräschare tycker jag.
 
Untitled
 
Som ni kanske märkt redan finns menyn uppe i hörnen. I vänstra hörnet hittar ni Om mig, Kategorier, Arkiv och länkar. Om ni är inne på ett enskilt inlägg och vill komma tillbak till startsidan hittar ni ”hem-knappen” längs upp till vänster. Längst upp till höger kan ni följa mig på bloglovin, instagram, och sypepps-gruppen. Under varje inlägg finns nu dessutom en liten gilla-knapp som jag blir så glad så om ni klickar på!
 
Juni 066
 
Men nu undrar jag så klart. Vad tycker ni om den nya designen? Hur tycker ni den funkar?