Att förbättra sypeppen!

6 augusti, 2015 0 av mikael
Hej alla fina sytokar! Nu tänkte jag att vi skulle prata lite om sypeppen. Sypeppen är nog bland det jag tycker är roligast med bloggen och det verkar även som att många av er tycker likadant. Därför är det ju viktigt att sypeppen hela tiden förnyas efter våra behov och anpassas efter vad som passar oss bäst just nu. 

Untitled

Därför skulle jag bli jätteglad om ni kunde hjälpa mig att komma med konstruktiv kritik. Vad är bra och ska behållas och vad tycker ni borde ändras eller förbättras? 

Maj 077

En sak som jag funderar lite över är hur ofta vi ska ha sypeppen. Just nu ska den sammanfattas varannan vecka men som ni märker gör jag inte riktigt så. Anledningen till det är att vissa veckor kommer det inte in så många bidrag och då känns det lite trist att sammanfatta ett inlägg med kanske bara två bidrag. Hur tänker ni kring det? Tycker ni att jag ändå ska sammanfatta varannan vecka oavsett hur många bidrag det är? Eller ska vi ha sammanfattning en gång i månaden i stället? Eller ska jag sammanfatta när det är ”tillräckligt” många bidrag inne? Eller har ni några andra förslag?

IMG_3097

Är det några andra saker som ni tycker är krångliga eller som borde förbättras? Antingen här eller i facebook-gruppen. Jag blir jätteglad för all hjälp jag får från er med att förbättra sypeppen. Jag tycker att det känns så viktigt att sypeppen är vår tillsammans och därför blir ju era åsikter jätteviktiga för mig! 

 
10 maj 2015 145