Ett sista ögoblick

7 augusti, 2015 0 av mikael
Just nu befinner jag mig hemma hos mina föräldrar i Dalarna. Allting går så här långsamtfort. Jag gillar att ha högt tempo, ha många projekt igång och fullspeckat schema. Men det är ändå himla skönt att bara va hemma och göra det en känner för om dagarna. Kanske fållar jag klart fållen kanske gör jag det inte.  

Untitled

Det flesta av bilder som jag tog innan jag packade ur lägenheten och lämnade nyckeln har ni ju redan fått se. Men här är några som jag tog en av de sista kvällarna i lägenheten.

Untitled

Jag hade bjudit över de som var lediga från min gamla klass. Vi drack vin och satt på golvet på min stora matta. Under tiden det blev mörkt ute så tände vi fler och fler ljus.

Untitled

Jag hade sorterat ut kläder som de fick titta igenom och ta med hem det som passade.

Untitled

Det var en himla fin kväll. Så fin att jag bara har de här fotona som jag tog innan alla kom. Klänningen är en flera gammal år loppisfyndad sak. Jag tycker den är så himla, himla fin men samtidigt lite svårburen. Det är sällan jag tycker det är svårt att veta när en ska bära specifika plagg men jag har ändå några sånna plagg som är lite svårburna och den här klänningen är en av dem. Egentligen synd för den är ju jäkligt snygg.

Untitled

Ett litet sista ögonblick från lägenheten.