Tillbaks igen!

17 augusti, 2015 0 av mikael
Men hallå där! Ni kanske har märkt att min blogg varit borta i en hel vecka? Den bara försvann en morgon och ville inte komma tillbaka igen. Kanske att den börjat få åldersnoja och åkte bort till Bahamas för det var just under sin födelsedag som den var borta. 

Untitled

Är det inte typiskt att den försvinner när jag har en massa ledig tid och en massa bloggmaterial att visa och dela med mig av? Nåja… Nu är den här igen och det ska bli så kul att börja hänga med er igen!

Untitled

Just nu befinner jag mig hos min syster i Leeds eftersom jag inte har någon lägenhet den här månaden. Jag sover länge om mornarna, dricker massor med te, stickar, köper tyger på marknad och äter en massa god mat. Jag lever loppan vill säga.

Untitled

Snart dyker det upp både recept, fina kläder, pågående och avslutade projekt och diverse spännande äventyr här på bloggen. Men nu ska jag mysa ner mig i sängen med Becca och så ska vi sticka och kolla på serier. Jag fick just dra upp hela min stickning och måste börja om igen pga läste fel i beskrivningen…. Men det brukar ju va så att jag måste repa upp mina stickprojekt ett antal gånger innan det flyter på så allt är ju som det brukar va i alla fall. Hoppas ni haft en fin kanonfin vecka! Ni får gärna lämna en liten hälsning så ja vet att ni finns kvar där ute. Jag har saknat er!