Sypeppen

25 augusti, 2015 0 av mikael
Åh vilken himla bra skara bloggläsare och sypeppare jag har! Tusen tack för all feedback i vår facebook-grupp och i blogginlägget. Jag uppskattar verkligen att ni tar er tiden att hjälpa mig att förbättra sypeppen. Jag jobbar just nu på att förändra den och inom en snar framtid lanseras den nya sypeppen. Vi behåller det bästa och byter ut det krångliga och otydliga. Bra va? 
 
Untitled

Ni var flera som föreslog att vi sypeppare skulle ha en gemensam badges till våra bloggar. Det tycker jag är en ypperlig idé! 

 
Untitled

Nu ska jag be er om hjälp ytterligare. Mina tekniska kunskaper är ju (tyvärr) begränsade och jag känner mig inte så hemma på det här med badges. Det vore ju himla skoj om den kunde få hänga med från början när den nya sypeppen dyker upp. Så nu efterlyser jag hjälp att fixa en badge eller tips på bra och pedagogiska sidor där jag kan lista ut hur det hele fungerar. Ni kan antingen maila mig på Fredrikapavinden@gmail.com eller kommentera här nedan i kommentarsfältet. 

 
IMG_3301
Såklart få ni gärna fortsätta att komma med andra tips och tankar om sypeppen så att vi riktigt vässar till den tillsammans!