Virka på ett café i Leeds

28 augusti, 2015 0 av mikael
Efter resan i Leeds kan jag även kryssa för rutan ”Sticka/virka/sy på ett café” i sybingon! Min syster är min absoluta, bästa stick-kompanjon. När vi träffas brukar vi sticka konstant och kombinera det med god mat, te eller godis och serier.   

Untitled

Fast just denna gång var det mest virkningen som fick hänga med. Jag brukar mest hålla mig till stickningen men så fick jag en så fin virkbok av min mamma så nu har även virkfingrarna i mig vaknat.

 
Untitled

Något annat som också har vaknat är mitt stick-flow som jag eftersökte i början på sommaren. Den kom tillbaks när jag fick virkboken och visade den för min moster när jag mellanlandade innan Leeds och hon tryckte ner pastelliga garn och en virknål i väskan för att jag skulle ha nått att göra under resan. Jag kunde liksom inte motstå att sätta igång på en gång då. Och i samma veva som jag började med virkningen började det klia även i stickfingarna och nu stickar och virkar jag för fullt. Så härligt! (Lite motsägelsefullt att jag sitter med mobilen på den här bilden. Men en måste ju varva virkandet med lite instagram)

Untitled

Den här fina bilden som Matilda tog (hennes instagram hittar ni här. Följ!) tycker jag symboliserar så fint hur det känns att skapa och att få befinna sig i ett skapar-flow. Det är liksom en sugande känsla som får mig att känna mig levande och inspirerad. Har ni några roliga stick eller virkprojekt på gång?