Uppdatering från sjukveckan

4 september, 2015 0 av mikael
Hallå där! Nu var det ett par dagar sen sist vi hördes. Anledningen är att jag legat hemma med en hemsk urinvägsinfektion som gick upp i njurarna. Usch och fy, det var hemskt ska jag tala om. Efter ett par dagars vila och en antibiotikakur mår jag mycket bättre igen.  

Untitled

Idag har jag pallrat mig till biblioteket för att jobba lite. Det är så himla trist att ligga hemma och inte kunna göra något. I mitt sängliggande läge har jag redigerat lite bilder, nystat några nystan men allra mest har jag kollat på orange is the new black. Jag har ju nästan varit ensam om att inte sett den så nu har jag nästan plöjt igenom alla säsongerna och i min feberyra drömde jag till och med om serien. 

Untitled

Men idag känns det lite skönt att ha lämnat fängelset hemma, sista avsnitten får vänta en liten stund. Istället tänkte jag försöka komma igång med den första uppgiften i kvällskursen som jag ska läsa i höst. Uppgiften känns rolig men temanen var lite klurigare så jag måste bara komma på vad jag ska skriva om först…

Untitled

Något annat som hänt är ju att jag flyttat in i nya lägenheten! Alla lådor är i stort sätt uppackade och i morgon flyttar den fjärde roomien in. Så om jag jobbar på bra idag och duktigt gör min skoluppgift ska jag nog plugga in symaskinerna i kontakerna ikväll och sätta saxen i nått trevligt tyg.

Untitled

Det var en liten uppdatering från mig. Kan inte ni uppdatera mig om hur er vecka sett ut?