Solfrukost och inflytt

7 september, 2015 0 av mikael
För ganska precis en vecka sedan flyttade jag in i min nya lägenhet. Lägenheten ligger på undervåningen i ett gammalt hus i Örgryte. Hyresvärdarna bor en trappa upp och vi har egen ingång, kök och toalett. Jag delar fyran med tre andra tjejer och i lördags kom sista flyttlasset till lägenheten så nu är vi inflyttade allihopa!
 
Untitled

Första morgonen i lägenheten firades med solig pannkaksfrukost ute på gården. Så himla skönt att ha en hel trädgård att vältra sig i.

Untitled

När vi vispat ihop pannkakssmeten insåg vi att vi bara hade en kastrull hemma att steka i… Skam den som ger sig! Pannkakorna var inte de snyggaste vi skådat men rackarns vad goda de blev.

Untitled

Min favoritblandning att ha på amerikanska pannkakor är; jordnötssmör, banan och agavesirap. Om ni inte testat det innan borde ni verkligen göra det!

Untitled

En solig frukost som denna måste såklart klunkas ner med lite somrigt fläderblomste!

Untitled

Och med en egensydd stranddress

Untitled

Matilda och jag har gått på Wendelsberg tillsammans i två år, bott ihop i två månader och nu ska vi bo ihop igen. Det är jag så himla, sprudlande glad över för hon är en så fin och rolig person att ha i sitt liv. 

Untitled

När vi ätit upp varenda liten pannkaka var det bara att ta tag i uppackandet igen. Här är en liten tjuvkik på mitt rum!

Untitled

William beställde tights på andra sidan av väggen. Till mitt rum finns det egentligen två ingångar men denna har vi stängt igen nu för att ha mer väggplats på andra sidan. Synd för annars hade vi en massa idéer om att öppna affär eller bar i den här lilla gluggen under mina klänningar. Men affärsverksamheten får vänta.

Untitled

Dagen avslutades med lite stickning och manusläsning i solen. Sen på kvällen började jag känna mig hängig och därefter tog urinväginfektionen vid. Hua! Men nu är rummet iordningställt och urinvägsinfetionen ett minne blott. Snipp, snapp, snut nu är blogginlägget slut.