Hallå där köp blåbär

11 september, 2015 0 av mikael
Just nu sitter jag på bibblan och jobbar det sista för den här veckan. Eller, jobbar och jobbar… Det är ju inte som att jag får betalt för det. Ändå så har jag fullt upp hela dagarna med att fota, redigera bilder, sy, skriva, fixa med bloggen osv osv. Hur ska jag hinna med ett riktigt jobb sen undrar jag? 

Untitled

Jag har nu blivit antagen till lärarpolen och kommer nog få börja jobba lite smått hos dem redan nästa vecka. Lite mindre tid åt mina egna projekt men en inkomst att betala hyran med och det är ju ändå ganska användbart. Dessutom känns det lite spännande att undervisa i större klasser. 

Untitled
 
Idag äre ju fredag som jag redan konstaterat i det tidigare blogginlägget idag. (La ni märke hur jag liksom knöt ihop inläggen kring blåbärstemat?) Det ska firas med en äkta tacosfredag hemma i lägenheten. Vi har bjudit in lite kompisar så får alla ta med sig nån ingediens var och vin om de vill dricka det. Tacos och fredagar är ju bland det bästa som finns så kvällen kan ju inte annat än bli perfekt. 

Untitled

Om ni undrar vad det är för palter jag har på mig så ska jag va så gullig och berätta det för er. Hängselbyxorna köpte jag på en second hand i Leeds för några år sedan. Egentligen är själva hängslena lite för korta. De skar liksom in på otrevliga ställen… men sen kom jag på att om jag fäste två små band i själva hänganordningen så blev de precis lagom långa. Jag tycker det blev rätt fint och dessutom använder jag dem mycket oftare nu för tiden!

Untitled

Även tröjan är köpt i Leeds men denna sommar. Egentligen skulle jag inte kalla den för pallta för det var en jäkligt dyr sådan… Men fin som snus och passar till det mesta i min garderob. Jag kan faktiskt tycka att det är värt att köpa plagg som är lite dyrare. Dels så köper en mindre då och dels så är en betydligt mer rädd om plagget. Det är ju så det ska va. 

Untitled

Nu ska jag packa ihop datorn och gå och köpa tacosvirke. Jag tänkte nämligen att jag skulle hinna sy några sömmar innan gästerna kommer. Fredagssömnaden borde ju nästan vara obligatorisk. Hur ska ni spendera eran fredag?