Sconesfrukost i Leeds

12 september, 2015 0 av mikael
Nu börjar mina Leedsinlägg sina och det är bara några få inlägg kvar att lägga upp. Men vet ni vad? Det gör inte så mycket för både Becca, Sofia och Matilda har pratat om att komma och hälsa på mig i Höst! Jag hoppas verkligen att det blir så för det skulle va så kul. De tre är nog mina trognaste bloggläsare (hej, hej Becca, Sofia och Matilda! <3) jämt när jag ska berätta något för dem säger de; Ja jag vet, jag läste det på din blogg. Jag tycker det är så fint när mina syskon lär känna mina kompisar och när jag lär känna mina syskons kompisar. Och sen lär mina syskons kompisar känna mina kompisar och så fortsätter det i all oändlighet och så får en en bunt med extrasyskon. Sånt är fint tycker jag. 

Untitled

Men nu skulle jag inte berätta om alla extrasyskon utan om en lördag för exakt fyra veckor sen! Det var Matildas sista dag i Leeds 🙁 men första dagen som Becca och Sofia var lediga! 

Untitled

Det firade vi med scones. (Att det var lediga alltså och inte att Matilda skulle hem…) Scones är nog ändå min favoritfrukost. 

Untitled

Jag tycker de är godast med ost på och kanske nån sylt. Men alltid ost.

Untitled

Vi drack smoothie också på frukt som behövdes ätas upp.

Untitled
Untitled

Känns extra engelskt att äta scones i ett engelskt kök. Dock känns Sofia väldigt fransk på denna bild tycker jag. En typisk fransk pose. 

Untitled

Från en fransk pose till en annan! Matilda på det mysiga Leedscafét ni vet. 

Untitled

Där jag och Becca hade stickjunta. 

Untitled

Det var nämligen där vi spenderade eftermiddagen den lördagen.

Untitled

Jag drack milkshake som Becca bjöd mig på. 

Untitled

och så juntade vi lite mer.

Untitled

Sen var det dags att gå hem igen.

Untitled

Här är ett typiskt bra exempel på varför jag och Becca sällan bråkar över samma saker. Till exempel när vi skulle dela upp farmors syförråd. Vi har helt olika färger och passar i olika saker och därför är det ganska självklart vem som ska få vad. Nu när jag sitter här och skriver om farmors syförråd slår det mig att Becca har på sig en klänning som hon sytt om från en av farmors gamla klänningar, jag håller i en kofta som jag stickat av garn och mönster som jag fått av farmor och så har jag på mig en blus som becca stickat av ett mönster som hon fått av farmor. Tack vare att vi fått dela upp hennes sygrejer mellan oss följer hon med oss på våra äventyr. Det är en fin känsla tycker jag! 

Det var allt jag fotade den lördagen! Hoppas ni får en fin lördag nu!