Ett litet fredagshej

18 september, 2015 0 av mikael
Hej och hå! Nu va det visst fredag igen och snart helg. Själv sitter jag i en syslöjdssal och väntar på nästa klass. Det är min tredje jobbdag den här veckan och det känns jättesönt att få jobba lite om dagarna. Jag har haft sjuor i textilslöjd, åttor och femmor i musik och idag har jag haft treor och femmor i textilslöjd igen. På den här skolan har jag dessutom fått vikariat september ut. Skönt att ha ett schema att följa!

Untitled

När jag jobbat klart har jag tänkt åka in till stan och fixa lite grejs för ikväll ska vi ha inflyttningsfest i lägenheten och i morgon fyller jag år och då tänkte jag ha lite bullkalas. Det blir nog en himla festlig helg tror jag!

Untitled

och här står jag och poserar. Det här är inte vad jag har på mig precis just nu. Jag tog nämligen spårvagnen kvart över sju i morse och då var jag inte på pose-humör ska jag erkänna.

Untitled

Klänningen är från urban outfitters, polotröjan är hemsydd och baskern loppisfyndad. Jag kände mig lite som en fransk sextiotals-mimare. En utmärkt känsla!

Untitled
Blink, blink! Nu vill jag veta vad ni har för planer till helgen?