Sypeppen #42 – Sommar t-shirtarna

22 september, 2015 0 av mikael
 Mitt tredje och sista bidrag till månadens sypepp blir de här fyra t-shirtarna. 

Untitled

Jag upptäckte i somras att jag inte hade några riktigt bra sommartoppar så då tog jag en sväng till närmsta tygaffär och köpte lite somriga jerseytyger. Sedan ritade jag av mönstret från en av Matildas t-shirtar och så gasade jag igång overlocken. Det hele gick i ett huj och jag har använt dem jättemycket. 

Untitled

Den vita är sydd i ett riktigt tunt jerseytyg som blev supermjukt och svalt och den passar till allt i garderoben. Den med flyplanen har jag använt minst. Vet liksom inte riktigt vad jag ska ha på mig till den… Men kunde ändå inte låta bli att sy en eftersom tyget va så sött.

Untitled

Det är flera som har frågat efter mönstret så jag har så klart fixat en lite guide till den som snart dyker upp på bloggen. Håll utkik! Om ni vill veta hur t-shirtarna ser ut på kan ni kolla här, här och här!

Jag vill också passa på att säga välkommen till alla nya sypeppare! Det är så kul och fint att se allt det kreativa som dyker upp på bloggar, instagram och i facebook-gruppen.  Det gör mig verkligen så glad att se!