Kakkalaset

23 september, 2015 0 av mikael
Som ni kanske minns fyllde jag ju tjugotvå i lördags! Det firades in redan klockan 00.00  på fredagsnatten när vi hade inflyttningsfest. Det var nog en födelsedagskör på närmare trettio pers som sjöng in mitt tjugoandra år. Inte så dumt!

Untitled

Så på självaste födelsedagen på lördagen var vi ganska partajmätta i huset. Istället hade jag förberett ett litet kakkalas på eftermiddagen!

Untitled

Vi hade försökt komma i ordning så mycket som möjligt i lägenheten inför inflttningsfesten så nu börjar det kännas riktigt hemtrevligt och köket känns så mysigt. Särskilt när det är fullproppat av folk och kakor!

Untitled

Som den hopplösa tidsoptimisten jag är hann första gästen komma innan jag var färdig med allt. Så då hjälpte hon och Matilda till att rulla in chokladbollarna i strössel.

Untitled

Sen så åt jag risotto och lax vid diskbänken medan gästerna började komma. Risotto är ju typ min favvorätt så det kändes som en perfekt födelsedagsmiddag trots att den intogs på stående fot.

Untitled

Ett gott betyg för kakbuffé tycker jag är när alla ställer sig och instagrammar buffén innan de hugger in. 

Untitled
Untitled

En hel drös av mina favoritmänniskor kom förbi och åt kakor och drack saft. Det kom både vänner som jag gått på Hola ihop med och de som jag gått på Wendelsberg ihop med. Sånt tycker jag är extra fint när ens kompisar från olika kretsar får träffas och hänga.

Untitled

På kvällen sen kollade vi på film, åt mer kakor och mös. En jättefin födelsedag <3