En grillkväll, en sommarkväll.

28 september, 2015 0 av mikael
En tidig förmiddag i somras dök Melinda upp i min gamla lägenhet vid Kungsladugård. Det var vi så klart tvugna att fira ordentligt!

IMG_3497

Så på kvällen bjöd jag över Amanda och Per- Erik. Vi har allihopa gått på folkis tillsammans för tre år sedan. De är några av mina favoritmänniskor och jag mår alltid så himla bra när jag umgåtts med dem.

IMG_3501

Amanda och Per- Erik bor också här i Göteborg och det är jag så himla, jäkla glad över. Senaste året har vi bokat in träffar tillsammans och turats om att komma på middag. Så nu när även Melinda var här tyckte jag att det var hög tid för middag igen.

IMG_3505

Det var somriga tider då ni vet, så vi grillade på min lilla grill. Halluomi, tomater och champinjoner. Till det så åt vi bönsallad och pestopotatis. 

IMG_3510

Vi förevigade alltihop så klart!

IMG_3515

Och så drack vi te och åt melonsallad på mitt golv. Blir alldeles varm av att tänka på de här va <3