Höstkvällar

29 september, 2015 0 av mikael
Tänk nu tycker jag att det känns som hösten är här på riktigt. Ute börjar det bli riktigt så där bit-kinden-kallt och jag använder varmaste höstkappan med längsta halsduken. 
 
Untitled

Jag tycker verkligen om hösten. Nu kan jag med gott samvete stanna inne och sy, ta ett varmt bad eller dricka te och kolla på serie. 

Untitled
Untitled

En annan sak som jag tycker är skönt med hösten är att jag liksom kommer in i nån slags lunk och får bra rutiner. Jag känner mig inte så stressad utan hinner göra allt jag måste och vill göra men har ändå tid för att komma i säng tidigt och bara ta det lugnt.

Untitled
I höst vill jag både hinna sy sömnadsrelaterade saker till bloggen som ska fotas steg för steg och komma upp på bloggen i tid men även ha syprojekt som får ta hur lång tid som helst som jag bara syr på när jag har lust. Jag vill även komma igång och sticka, virka och brodera, men just nu står det lite still för jag fått en handledsinflammation… 🙁 

Untitled

I höst vill jag ha en bra balans mellan produktivitet och vila, kompishäng och ensamhet, jobb och fritid. Hur vill ni att eran höst ska se ut? Har ni några särskilda höstprojekt eller hösttankar?