Brunch och häxhattar

17 oktober, 2015 0 av mikael
I lördags kväll var jag ju på middag med mina Göteborgsvänner från Hola-tiden och Melinda som kommit till Göteborg och hälsa på. Efter middagen fick jag turen att ta med mig Melinda hem och ha henne alldeles för mig själv hela söndagen!  

IMG_5873
IMG_5879

Det firade jag genom att promenera med henne till Haga och äta tidig brunch-buffé på Le Petite!

IMG_5882

Vi blev så varma efter promenaden att vi bestämde oss för att sitta ute. Jag tycker det är så himla mysigt att sitta ute på café om hösten och äta frukost. Bara en bylsat på sig ordentligt blir det liksom precis lagom kyligt och friskt.

IMG_5890

Vi fick sällskap av en liten kompis till oss.

IMG_5891

Deras frukostbuffé är så himla god! Jag kan verkligen rekommendera den!

IMG_5893

Och så har de det så jäkla mysigt och fint också!

IMG_5894

När vi ätit oss fullproppade och ätit lite till ändå gick vi på sista baklucke-loppisen för säsongen. Jag hittade SÅ mycket fint och grämde mig över att jag inte varit där tidigare. Hur kan jag missat detta liksom? Dessutom när det typ låg tio minuter från min förra lägenhet! Skandal! Nu storfyndade vi i alla fall för att ta igen all spilld loppistid jag missat.

IMG_5901

Melinda fyndade bland annat den här megafina, tovade hatten!

IMG_5911

Jag vet ingen som kan bära upp en tovad häxhatt så fantastiskt som hon.

IMG_5898

Sen tog vi en låååång promenix hem med alla loppisfynd. Jag tror att vi sammanlagt gick nästan en mil den dagen och jag har fortfarande lite träningsvärk i armarna efter att ha kånkat runt på fynden. Och det säger mer om fynden än om mina armmuskler (vill jag gärna tro). Väl hemma gjorde vi en megagod risotto och sen var det dags för Melinda att ta kvasten tillbaks till blåkulla.