Katterna

19 oktober, 2015 0 av mikael
God måndagsförmiddag på er! För tredje helgen i rad har jag haft övernattningsbesök och även nästa helg får jag en övernattare till lägenheten. Det har verkligen varit så fint att få ha en massa favoritmänniskor sovandes i sängen och på golvet bredvid mig. 
 
Untitled

Några av besökarna i helgen var mina päron som kom på en blixtvisit. De sladdade in vid ett på lördagsnatten och åkte vidare mot Malmö på söndagsmorgonen. Men för mig var det som rena rama julafton eftersom de hade med sig alla mina loppisfynd som jag fyndade i somras! Mina loppisnever dansade salsa hela dagen medan jag packade upp, diskade, tvättade och placerade ut. Dessutom hjälpte de mig att inhandla ordentliga madrasser till min 1800-talssäng som jag måste erkänna är mer fin en skön… Men nu sover jag som en riktig kunglighet kan jag lova.

Untitled

När vi ändå är inne och pratar om fynd så måste jag passa på att introducera er för mina nya katter som jag fyndade förra helgen på kommersen. Jag har två små porslinskatter sen innan och kom på för ett tag sedan att jag skulle vilja börja samla på porslinskatter. När jag var liten samlade jag på allt möjligt som till exempel, porslinsdockor, änglar, bokmärken, kapsyler, klistermärken med mer, med mer….

Untitled

Det är ju faktiskt himla kul att samla på saker och min nya grej är alltså porslinskatter.

 
Untitled
Untitled

De här två är lite roliga för att de går att använda som bokstöd eftersom de liksom lutar sig. Än så länge får bara ena katten va bokstöd och den andra får stå och glänsa i fönstret och spegla sig i knopparna på den kungliga sängen. 

Untitled

Dessa två är de jag haft sen tidigare. Den stora fick jag av Eva när jag flyttade hemifrån. Hon har tappat huvudet två gånger 🙁 (alltså INTE Eva utan katten…) Men än så länge har superlimmet lyckats rädda situationen! Den lilla fick jag av Melinda i somras.

Untitled

Efter att jag såg den här bilden skrev jag upp ”Damma och damsuga rummet” på min ”att-göra-lista”

Untitled

Ja det var en salig blandning av helguppdatering, loppislyckor, kunglig sovplats och samlingsobjekt. Kan ni inte berätta något för mig nu? Kanske erat senaste fynd? Något ni samlade på när ni va små eller samlar på nu? Om ni också sover som en kunglighet eller haft besök. Det är så fint att få veta lite om er! <3