Finfina dagar

21 oktober, 2015 0 av mikael
För en vecka sedan kom Becca, Sofia och Jim hela vägen från Leeds för att hälsa på mig! Men de kom inte förrän sent på kvällen så det enda vi gjorde då va att äta knäckemackor, bullar och dricka te. Sen var det dags att krypa till kojs.
 
IMG_5972

På torsdagen mötte jag upp dem på stan efter jobbet

IMG_5970

Jag och Becca köpte godis på tgr. När en får besök mitt i veckan känns det ju lite som helg och på helgen får en ju äta godis…

IMG_5976

Sedan traskade vi till La muchaco (eller hur det nu stavas?) och drack öl. Jag tror aldrig jag druckit öl ute en torsdag klockan fyra, men har en Englandsbesök så har en!

IMG_5988
IMG_5989

Vi stickade, pratade och drack vår öl. Sen blev vi hungriga.

IMG_5992

Så då tog vi en promenix genom fina Göteborg hem till mig och så åt vi rödbetsrisotto. Jag har bestämt mig för att risotto ska bli min paradrätt och då måste en ju öva flitigt. Sen var det kväll igen och dags att sova.

IMG_5995
IMG_5997

På fredagen efter jobbet hjälpte Becca mig att göra premiärpresenter till mina kompisar. De fick strumpor och tranor.

IMG_6001

Jag tycker att det är kul att hitta på skojiga saker att lämna över efter en föreställning. Lite som en sport!

IMG_6002
IMG_6008

På kvällen kom även Robin till Göteborg så då gick vi ut och åt. Jag äter ju nästan aldrig ute och just därför är det lite kul att passa på när en har besök. Vi gick till Amanda Boman som ligger i Saluhallen.

IMG_6009
Vi åt megagod mat och sen gick vi hem och svirade om till våra mest dansanta kläder, bjöd hem en massa fina kompisar och sen gick vi ut och dansade! Finfina dagar!