Efterlängtat sybingoavslut!

23 oktober, 2015 0 av mikael
Det har äntligen blivit dags att avsluta sybingon! Förlåt att vi har dragit ut på det så länge, annat har kommit emellan och vi har glömt av det… Tills nu!  Idag har det blivit dags att meddela den lyckliga vinnaren!
 
Vi utlovade ju som ni kanske minns en liten present till en deltagare . Det var  inte jättemånga som skickade sina bingobrickor till oss, men vi har sett på instagram och Fredrikas facebookgrupp att det ändå var ett gäng som deltog, vilket vi tycker är jättekul! Heja! Kolla in hashtaggen #sybingo för att se bilder. Vinnaren av årets sybingo blev Sabina!  Stort grattis till dig! Mejla oss din adress så kommer snart ett paket.
 
Här kan ni se några av hennes fantastiska alster:
 
 
Tack till alla fina som deltog! Även om ni kanske inte fick ihop en hel rad är det jättekul att ni var med. Hoppas att ni också tyckte det var roligt. Snart har Josefine och jag nya sömnadsrelaterade bloggprojekt igång tillsammans. Missa inte det!
 
Om ni vill kolla in några av mina och Josefines bidrag kan ni kolla runt i länkarna här: