Fredag

23 oktober, 2015 0 av mikael
Hallå där! Här kommer mitt traditionella fredagshej! Idag känns det lite extra som fredag eftersom det är löning och sen dessutom lov. Tjohoo! Sen att lönen är liten och lovet obetalt spelar ingen roll när en bara har en lektion kvar. 

IMG_6031

Efter min sista klass tänker jag åka och köpa vin och godis. Sen ska jag åka hem och kanske skriva lite låtar, sy nån liten söm och sticka, sticka, sticka. Kanske faktiskt hinner färdigt med mina mamelucker!

IMG_6035

De här kläderna har jag inte på mig idag utan i tisdags. Jag gillar att blanda mönster och färger på det här viset. De liksom matchar varann i olikheterna. Kjolen har jag köpt på Beyond Retro, tröjan på River Island och koftan har jag bytt till mig på en klädbytardag. Lite gammalt, lite nytt och lite bytt helt enkelt.

IMG_6037

Örhängena är ett av sommarens många loppisfynd. Jag tror jag fick dem för en tia!

IMG_6040

Kolla va långt svallet börjar bli då! Jag brukar ju alltid bli lite rastlös och vilja klippa av det men just nu känner jag mig faktiskt väldigt tillfreds med mitt hår. Men ni ska se att jag börjar prata om page igen om några månader.

IMG_6029

Ikväll kommer en av mina favoriter hem till mig. Kanske ska vi laga mat, ta ett glas vin och sen ut och svänga våra lurviga. Eller kanske äter vi chips och ligger i sängen och pratar. Det spelar inte sån stor roll. Det är ju ändå fredag och lov! Vad ska ni hitta på i helgen?