Några loppisfynd

29 oktober, 2015 0 av mikael
Hallå där! Nu tänkte jag att ni skulle få se några av loppisfynden som jag fyndade i somras och några av loppisfynden som jag fyndat i höst. Det är så kul med sommarloppisar tycker jag när en verkligen kan göra superfynd för småslantar istället för att ”fynda” på myrornas eftersom det i storstan inte är så billigt med second hand… 

Untitled

Den här fina fotogenlampan fyndade jag av en gammal dam och igår köpte jag lampolja och invigde den. Dock känner jag att jag inte riktigt vet hur det hela fungerar så jag måste ringa päronen och få en snabblektion om fotogenlampor så jag inte eldar upp huset…

Untitled
Untitled

De här krukorna fyndade jag i Haga för några veckor sedan från ett par som hade miniloppis på en filt. Tycker de är så söta och har den perfekta färgen.

Untitled

Den här glasflaskan är fyndad på bakluckeloppisen. Fint att kunna ha lite torkade blommor framme hela vintern

IMG_6048

Här är också några loppisfyndade flaskor med betydligt mindre….

IMG_6049

Och så har vi min nya tvättpåse! Tyvärr råka jag fota den när den va ut och in men ni kan nog ändå se ganska bra hur fin den är. Så mycket finare att ha tvätten i den än i en prasslig IKEA-påse….

 
Det var lite blandade loppisfynd från mig det!