Häng med på sypeppen!

30 oktober, 2015 0 av mikael
Vad roligt att du hittat till sypeppen! Detta är ett gammalt inlägg och numer hittar du allt du behöver veta om sypeppen i det här inlägget: Sypeppen med sew it yourself!

Untitled

 
Så här går det till:
 ✂ Sy färdigt ett plagg, brodera, sticka eller virka något. Det kan va en hel dress, en omsydd kjol, en kudde, tavla eller egenvirkad krage. Fotografera det du skapat!

IMG_3148
 
✂ Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd er gärna av hashtagen #sypeppen. Om man inte har nån blogg får man jättegärna maila sin bild till mig på: fredrikapavinden@gmail.com 
 
OBS: Alla bilder som läggs upp på färdiga plagg i facebook-gruppen och under hashtaggen #sypeppen kommer jag utgå från att de är bidrag till sypeppen och att det är okej att jag använder dem i sypepps-sammanfattningarna.
 
✂ Länka till sypeppen i era sypeppsinlägg på era bloggar. Vi vill ju att det ska hitta hit ännu fler makande sypeppare!
 
oktober 2014 030
 
✂ Kommentera med en länk (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram) till ert sypeppsbidrag på min blogg. Den 1:a – 25:e varje månad kan ni skicka in bidrag till sypeppen. Det gör ni genom att lämna länk till ert bidrag i kommentarerna på ett insamlingsinlägg som jag kommer lägga upp den 1:a i varje månad. I detta inlägget har jag gjort en enkel och tydlig förklaring på hur det går till.
 Untitled
 
✂ Den sista varje månad, dyker det upp ett sammanfattningsinlägg med bild på erat alster och länk till er blogg/instagram. Så klart går det jättebra att bidra med flera alster varje månad

 ✂ För att hitta länk till bilderna (i sypeppsinläggen) är det bara att klicka på bilderna. En del av bilderna leder till makarens blogg och en del leder till vår facebook-grupp. För att se bilderna i facebook-gruppen måste ni vara medlem.
 
 ✂  Om du är en stolt sypeppare får du gärna lägga till vår badge på din blogg. I utbyte kan du lämna namn och bloggadress här nedan så kommer du med på sypepparnas blogglista!  
 
✂  Som ni förstår ovan i inlägget har sypeppen en facebook-grupp. I den läggs det upp bilder på makade alster, delas det fiffiga länkar och det ställs frågor och funderingar. Vare sig du syr själv eller bara vill ta del av ett inspirerande facebook-flöde är du jättevälkommen att gå med. Här hittar du länk till den.

 
Då så. Klara, färdiga… Sy!
 

Untitled