Insamlingsinlägg för sypeppen #44

1 november, 2015 0 av mikael
Här kommer det första insamlingsinlägget för nya sypeppen! Det är alltså i detta inlägg som ni lämnar länkar till månadens sypeppsbidrag. Det gäller alltså både om ni bloggar, facebookar eller instagrammar. In och lämna länk till erat bidrag i detta inlägg under november månad. Jag hoppas att ni hänger med på allt det nya och annars är det så klart bara att fråga!
 
Nu till vad insamlingsinläggen ska handla om. Jag tänker helt enkelt att det ska vara ett litet inspirationsinlägg inför den kommande sypeppsmånaden. Det är alltså inte nånting som måste ha med erat bidrag att göra utan mer lite kul länkar! 
 
Roliga skaparböcker att inspireras av:
 
 
En liten ledtråd på ett projekt jag och Josefine filurar på: 
 
 
Bild hämtad från min pinterest
 
 
 
 

klänning 4

 
Tre godingar ur mitt sömnadsarkiv: 
 
 
Tre sömnadsrelaterade bloggar: 
Sömnadsinlägg från Oktober månad på bloggen: 
 
 
Nu är jag så peppad på att se kommentarsfältet fyllas av sypeppsbidrag!