Zeldis på besök

2 november, 2015 0 av mikael
Nu är jag tillbaks i skolan igen och sitter och bloggar i sysalen under rasterna. Precis som vanligt alltså! Denna vecka kommer jag jobba både i skolan och i butiken så det blir mycket jobbande. Men det känns kul faktiskt! Men om vi ändå ska drömma oss bort lite från jobbet kan vi ju titta på när Zelda var och hälsade på mig förra veckan! 

Untitled

Hon kom hit på eftermiddagen och vi bestämde oss illa kvickt för att göra halloumi och rödbetsbiffar till middag. Hon hade på sig t-shirten som hon sydde när hon var här i somras. Om ni är sugna på att sy en likadan har jag lagt ut en guide på hur ni ritar mönstret. Del 1 hittar ni här och del 2 här och del tre kommer ut i veckan!

Untitled

Vi rev och hackade och stekte så det osade i hele köket.

Untitled

Men så blev det rackarns goda burgare också! När vi ätit och pratat så vi var alldeles slut, så då kröp vi till kojs. Dagen efter var vi på Halloween på Liseberg men då fick kameran stanna hemma. Jag ville inte riskera att nått spöke skulle skrämma mig så kameran dunsa i marken…

 
Untitled

Dag nummer tre satt vi hemma och sydde och sen gav vi oss ut på stan och strosade runt. Det är så himla höstfint och friskt ute nu <3

 
Untitled
Untitled

Sen blev vi hungriga så då blev det sushi-dags! Det va tredje gången någonsin som jag åt sushi men jag börjar gilla det mer och mer. Dock är ja inte lika sushi-van som Zelda är. Jag beställde precis samma som henne och så försökte hon lära mig hur jag skulle anta måltiden. Det gick sådär… Men gott va det!

UntitledUntitled

 
Sista dagen Zelda va hos mig åt vi långfrukost med ägg och te i köket. Långfrukost måste ju ändå va det bästa med att va ledig! Efter att vi segat oss ordentligt lyckades vi ge oss ut på stan med sikte på…

Untitled
Untitled

Jafaris munkar! 

Untitled

Jag har bott i Göteborg i tre år och gått förbi Jafaris otaliga gånger men aldrig ätit ens en liten, liten munk därifrån. Det tyckte Zelda va skandal och att vi genast måste ändra påt. De va såå goda! Tror ja kanske kommer bli stammis där nu.

Untitled

Sen hann vi hem en snabbis för att äta och så att jag hann hjälpa Zelda att komma igång med sitt stickprojekt. Så fint att hon kom och hälsade på mig <3