Om att ha många (garn)bollar i luften

10 november, 2015 0 av mikael
Hej hopp min sköna bönor! Förra veckan jobbade jag dubbelt med jobb både på skolan och i butiken plus att jag och Josefine förberedde sew alongen för fulla muggar. Därför när helgen kom landade jag som en strandad val på soffan och ägnade hela helgen åt handarbete, mat och lite städning. Så bra helg! Nu tänkte jag att vi skulle kika lite på vad jag har för pågående projekt på gång.

Untitled

Det här är liksom bara de projekten som jag jobbar aktivt med, sedan har jag ju hundra projekt till som ligger och väntar på bättre tider. Men det är så jag gillar att ha det. Många olika projekt i olika tekniker, material och som är på olika stadier. Då finns det liksom ett projekt för varje tillfälle!

IMG_6059

Vid symaskinen ägnar jag mig åt denna kimono som jag syr efter Saras guide. Den är nästan färdig, men jag är rädd att den kanske blir lite i minsta laget så nu är jag lite ledsen på den och drar mig lite för att sy färdigt den ut ifall om att den skulle bli för liten liksom…

Untitled

Och så syr jag även på den här mimiblusen från Love at first stitch. På Ester ser ni även kjolen som är med i min och Josefines sew along! 

Untitled

Här ser vi ett litet broderi som jag trodde var klart tills jag insåg att jag stavat lite fel… Bara att repa upp och rätta till. 

Untitled

Här är mitt nya stickprojekt som jag påbörjade efter mameluckerna. Jag fick ju så mycket bra tips av er och till slut bestämde jag mig för att sticka jumpern som ni ser på bilden i ljusrosa och hallonrött. Jag har valt att inte ha med resåren på höfterna utan istället en mindre resår som börjar i midjan. Jag kommer sticka resåren i midjan och halsringningen i ljusrosa och själva kroppen i hallonrött sedan vet jag inte riktigt hur jag ska göra med ärmarna än men det är ju ett tag kvar tills jag ska ta tag i dem så det hinner jag klura på.

Untitled

Med inspiration från Alicia och Beata har jag också påbörjat att göra garnbollar av mitt akrylgarn som jag tänker mig ska bli en matta eller girlang

 
Och så har jag även börjat klura på Monthly Makers nästa utmaning! Kan ni inte berätta om vad ni har för projekt på gång!