Sommarkjol om hösten och fredagstankar

13 november, 2015 0 av mikael
Hej mina fina bloggvänner! Det börjar bli lite tradition nu att jag kikar in här på fredagsförmiddagarna och slänger upp några Dagens-bilder. I veckorna förpublicerar jag de flesta inläggen  därför känns det alltid lite extra fint när en kikar in i realtid av nån anledning. 

Untitled

Så nu passar det ju extra bra att säga hej till alla nya som ramlat in den senaste tiden. Hej, hej! Så kul att ni hittat hit! 

Untitled

Nu börjar jag faktiskt bli lite jobbtrött känner jag. Allra helst skulle jag vilja va hemma och sticka och virka hela dagarna. Kanske vattna blommorna, ta en kopp te och läsa lite bloggar. Fylla på tekoppen, prata lite med rummisarna och kolla på film. Men vet ni vad som är så himla bra när en känner så? Att det ju faktiskt är fredag! Tjohooo! Så just det där tror jag faktiskt att jag ska göra hela helgen lång. Särskilt när regnet öser ner utanför fönstret passar det ju extra bra!

Untitled

Och här ser ni mig i helfigur i hemsydd polotröja, ärvd cardigan och en nygammal jeanskjol. För faktum är att jag hävdar att det går precis lika bra att ha jeanskjol kalla höstdagar som varma sommardagar. Det är bara att dra på sig cykelbyxorna under och ha höga knästrumpor!

Untitled

Några timmar kvar, sen får jag helg! Vad ska ni hitta på i helgen?