Ons-Dagens

18 november, 2015 0 av mikael
Hej mina vänner! Just nu sitter jag och har rast i sysalen, dricker te ur termos och äter mandarin. Det har varit ganska tuffa klasser idag och så har jag en till. Puh! Men om inte annat så är det ju spännande iallafall! 

Untitled

När jag jobbat klart här ska jag åka in till stan och jobba två timmar i butiken. Men det känns ganska skönt ändå. Jag hinner sitta och läsa på ett fik innan och två timmar går ju ändå väldigt fort. Bara att få byta miljö gör ju mycket och just idag känna det skönt att få byta sysal mot leksaksbutik en stund.

 
Untitled
Här kan ni se en ons-dagens fast från förra onsdagen. Skir, supertunn, aprikosfärgad blus som är vintage-fyndad. Jag tror den är sydd helt för hand och jag tycker så mycket om den! Till det har jag en gammal jumper och kjol från hm. Det är fint med blusar som har kragar tycker jag, särskilt när det börjar bli kallt så den kan sticka upp under en myskofta!
 
Untitled

Nu ska jag dricka upp mitt te och ha sista lektionen. Ikväll ska jag redigera lite film som jag tror kommer dyka upp i morgondagens sew along. Spännande va! Jag har faktiskt filmat lite filmer som nog kommer dyka upp på bloggen… Om jag vågar hehe… Får samla lite mod! Men först var det en lektion till ja. Ha en fin onsdag hörrni!